Вхід

Політика конфіденційності

Положення про конфіденційність для відвідувачів сайту woc.org.ua

Положення ознайомить вас з порядком обробки персональних даних, що здійснюється Громадською організацією «Інститут Політико-Інформаційних Досліджень» в рамках еалізації проекту «Світ Громад». Це положення про конфіденційність розроблене на виконання вимог ЗУ «Про захист персональних даних». Відвідування сайту означає, що Ви надаєте згоду на збір та оброку персональних даних, що буде здійснюватись у порядку встановленому цим Положенням та у відповідності до чинного законодавства. Якщо Ви не погоджуєтесь з Положенням конфіденційності, Ви маєте право покинути сайт.

1. Володільцем та розпорядником персональних даних є Громадська організація «Інститут Політико- Інформаційних Досліджень», юридична адреса: м. Острог, вул. Семінарська, 2; фактична адреса: м.Луцьк, вул.: Набережна, 4, контактний телефон: (044) 232-08- 47, сайт: http://ipid.org.ua/, e-mail: info@ipid.org.ua.

2. Метою обробки персональних даних є забезпечення якісного функціонування та удосконалення роботи сайту woc.org.ua (надалі сайт). Збирається лише та інформація, яку є необхідною для досягнення цієї мети.

3. Отримуємо персональних даних проводиться з допомогою веб-технологій. Обробка включає в себе: збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання, передача, знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.

4. Інформація збирається двох видів: особистого та неособистого характеру.

4.1. Інформація особистого порядку – це інформація, за допомогою якої можна ідентифікувати особу, зокрема це: прізвище, ім’я та по-батькові; адреса електронної пошти; номер мобільного телефону. Надання такої інформації здійснюється шляхом добровільного заповнення анкет на сайт

4.2. Інформація неособистого порядку — це інформація, що не визначає користувача як особу. Наприклад,  це інформація про тип браузера, ІР-адреса, URL попереднього сайту, з якого відбувся перехід, тощо.

Cookie-файли (кукі-файли): Сайт може використовувати технологію cookie для забезпечення зручності перебування користувача на сайті та збору даних статистичної звітності веб-сайту. Для перегляду сайту без кукі-файлів, Ви можете налаштувати Ваш браузер та обрати функцію «відключити всі cookies» або «повідомляти, якщо cookies включені».

ІР-адреса: сайт може збирати ІР-адреси для системного адміністрування, діагностики проблем із сервером та складання зведеної інформації (зокрема, про кількість відвідувачів сайту).

5. Персональні дані зберігаються так довго, як це необхідно для досягнення мети, задля якої вони збираються за винятком, якщо іншого вимагає законодавство. 

6. Сайт може містити посилання на інші сайти, створені третіми сторонами, політика щодо захисту персональних даних та інформації яких відрізняється від нашої. Ми не несемо відповідальності та не маємо фінансових зобов`язань за інформацію або політику щодо захисту конфіденційності, яка застосовується такими третіми сторонами. Ми рекомендуємо вам прочитати положення про конфіденційність всіх сайтів третіх сторін, перш ніж використовувати такі сайти або надавати свої персональні дані чи будь-яку іншу інформацію на такі сайти або через них.

7. Передача персональних даних можлива лише у випадках:

7.1. Залучення інших автоматизованих сервісів, або інших компаній та інших осіб (агентів) до надання таких послуг, як: розсилання електронних повідомлень, надання маркетингової допомоги, керування веб-сайтами, аналіз даних. 

7.2. Співпраця з іншими компаніями (партнерами) з метою удосконалення роботи сайту, надання послуг з розробки або доробки окремих частин веб-сайту.

7.3. Розголошення особистої інформації у законодавчому порядку та задля захисту інтересів сайту та інших осіб:  сайт зберігає за собою право розголошувати Вашу особисту інформацію третім особам, якщо ми вважатимемо, що це необхідно для: виконання вимог законодавства чи судового процесу, розпочатого проти нас; захисту наших законних прав чи майна, сайту чи наших користувачів; розслідування, запобігання чи вжиття заходів щодо незаконної діяльності, підозрюваного шахрайства, ситуацій, що включають потенційні загрози фізичній безпеці іншої особи, або порушень умов користування сайтом, інших випадках, передбачених законодавством.

8. Права користувача, згідно з чинним законодавством передбачають доступ до персональних даних, які ми опрацьовуємо щодо вас, право виправити, стерти або заблокувати такі персональні дані, а також право у будь-який час заборонити певні дії стосовно опрацювання цих даних. Для реалізації таких прав вам слід направити письмовий запит, використовуючи наші контактні дані, вказані на сайті. Якщо Ви вважаєте, що Ваші права у сфері захисту персональних даних порушені, невідкладно повідомте нам про це.

9. ГО «ІПІД» може у будь-який час вносити зміни до Політики конфіденційності. Якщо Ви продовжуватиме користуватися сайтом після внесення цих змін, це означатиме прийняття Вами таких змін, та погодження нових або змінених умов Політики конфіденційності.

10. Ми не здійснюємо обробку персональних даних неповнолітніх осіб. Якщо нам стане відомо, що особа, якій ще не виповнилося 18 років, надала нам свою особисту інформацію без згоди на те її батьків, ми вживатимемо заходів, щоб видалити таку інформацію.

11. Уся інформація про територіальні громади, що представлені на сайті зібрана з відкритих джерел та у спосіб опитування офіційних представників громади (обрані голови місцевих рад, працівники виконавчих органів місцевих рад, депутати місцевих рад).

12. Станом на сьогодні, ключі доступу до віртуальних кабінетів громад, що представлені на сайті, надані офіційним лідерам громад (головам місцевих рад), які на власний розсуд можуть самостійно або призначивши відповідальних осіб, доповнювати, змінювати або знищувати опубліковану інформацію.

13. Сайт не несе відповідальності за достовірність та відповідність чинному законодавству інформації, що була опублікована через віртуальні кабінети громад. Та у випадку виявлення недостовірної інформації та інформації, що суперечить чинному законодавству, порушує авторські та інші права третіх осіб, ми залишаємо за собою право видалити таку інформацію з сайту без спеціального попередження осіб, що її розмістили.

14. Якщо вами було встановлено факт недостовірності чи порушення опублікованою інформацією чинного законодавства, просимо негайно сповістити нас через офіційні контакти, розміщені на сайті у розділі «Контакти».

15. Копіюванна та поширення опублікованої на сайті інформації вітається за умови посилання на сайт woc.org.ua як джерело.